MultiPlus5040 - Hvilestol med høj ergonomisk siddekomfort.

34.325,00 kr
SKU
MultiPlus5040 - Hvilestol med høj ergonomisk siddekomfort

Har du brug for en hvilestol, som du kan justere, så den passer lige til din siddestilling, så er MultiPlus 5040 otiumstolen fra Farstrup et godt valg. Med denne hvilestol er der fokus på høj ergonomisk siddekomfort, og det hele kan du selv styre med en simpel og brugervenlig remote. Du kan styre ryggen, sæde og den indbyggede fodhviler separat af hinanden, så du kan justere stolen, så den passer til din siddestilling. Hvilestolen Multiplus 5040’s gør med sine mange funktioner det muligt for dig at sidde godt i mange timer.

Høj siddekomfort med elektroniske funktioner med Multiplus 5040 fra Farstrup.

MultiPlus 5040 otiumstolen har elektronisk ryg, som giver dig muligheden for at indstille en behagelig siddestilling både i oprejst siddende stilling samt en mere afslappet liggeindstilling. Ligeledes har stolen elektronisk sædeløft, der nemt kan give dig støtte, hvis du oplever besvær med at komme op ad stolen. Sidst men ikke mindst er lænestolen udstyret med elektronisk fodhviler, som erstatter en fodskammel. Designet som er udført af Hans J. Frydendal, skaber en hvilestol i et tidløst design

Multiplus 5040 otiumstol til mange hyggelige timer med god siddekomfort.

Multiplus stolen er lavet på et stel i massivt bøg fra nordeuropæiske skove. Farstrup anvender kun de bedste råmaterialer, og yder derfor også 10 års garanti på træstellet. Hos Farstrup hylder de individualismen, så du har naturligvis mulighed for at sætte sit eget præg på din Multiplus 5040 ved personligt materiale- og farvevalg.

Produktinformationer for Multiplus 5040.

Mål:
 • Bredde: 71 cm
 • Dybde: 72 cm
 • Højde: 116 cm
 • Sædehøjde: 47 cm

Sædedybde, siddehøjde mm. kan justeres efter behov. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Leveringstid:

 • 1 - 2 uger for MultiPlus 5040 i farve Dark Grey 6004 og lysnet bøg.
 • 6 uger for andre versioner af MultiPlus 5040.

Denne klassiske lænestol fra Farstrup fås med forskellige betræk og stel.

Betræk:

MultiPlus 5040 fås i et bredt udvalg af læder og kvalitetstekstiler. Vælg fx kvalitetstekstiler fra danske Gabriel eller Kvadrat. Er du mest til læder, kan du også få det. Du kan få din MultiPlus 5040 med ægte læder fra danske Sørensen Leather. Er du i tvivl om, hvilket betræk du skal vælge på din stol, så kom ind til os og se de mange forskellige møbeltekstiler og lædertyper.

Stel:

MultiPlus 5040 stellet fås i massivt bøgetræ. Det giver et stilrent nordisk look, men er også utroligt holdbart og slidstærkt. Den tilbydes i forskellige bejdseformer.

 • Bøg: Ubehandlet, natur, lysnet, hvidolieret, kirsebær, lys brun, teak, mahogni og sortbejdset.

Der er 10 års garanti på træstellet.

Tilbehør (som kan tilkøbes):
 • Hjulsæt med 4 stk. hjul
 • Hjul til bagben 2 stk. (til flytning af stol)
 • Opladeligt batteri til remote
 • Skånepude med urindug
Mere information
Mærker Nej
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.