Plus 5910 - en lænestol med høj siddekomfort fra Farstrup

14.895,00 kr
SKU
Plus 5910 - en lænestol med høj siddekomfort fra Farstrup

Ønsker du en lænestol, hvor du kan sidde godt og hvile dig efter en lang dag på arbejde eller en god tur i naturen, så er lænestolen PLUS 5910 et godt valg. Lænestolen har en trinløs justerbar ryg, der giver dig en sublim siddekomfort og ikke mindst sammen med den matchende fodskamlen. Hvilestolens design gør den til et møbel, der pynter i mange hjem med sit klassiske look i dansk design.

Høj siddekomfort med lænestolen PLUS 5910 fra Farstrup:

PLUS 5910 lænestolen er designet med en trinløs justerbar ryg og sæde, som gør det muligt for dig at finde din personlige favorit indstilling. Hvilestolen kan fås i eg eller bøg med forskellige overfladebehandlinger, der kan skabe det look, som passer dig. Armlænene er designet, så det gør det let for dig at komme ned og ud af lænestolen. Hvilestolen kan også fås med lukkede sider eller med armlæn uden polstring. Designet som er udført af Hans J. Frydendal, skaber en slank hvilestol i et tidløst design.

PLUS 5910 lænestol med høj fleksibilitet.

PLUS 5910 hvilestolen kan tilpasses præcis efter dine behov. Lænestolen kan justeres i sædedybde og siddehøjde for optimal siddekomfort. Hvis du leder efter ekstra god siddekomfort, kan du med fordel kombinere din Plus-stol med den matchende fodskammel fra Plus serien.

Produktinformationer for PLUS 5910.

Mål:
  • Bredde: 71 cm
  • Dybde: 72 cm
  • Højde: 116 cm
  • Sædebredde: 51 cm

Sædedybde, siddehøjde mm. kan justeres efter behov. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Leveringstid:
  • 1 - 2 uger for PLUS 5910 i eg eller bøg med lysnet lak og stoftype i blågrå farve.
  • 6 uger for andre versioner af PLUS 5910

Denne klassiske lænestol fra Farstrup fås med forskellige betræk og stel.

Betræk:

Plus 5910 fås i et bredt udvalg af læder og kvalitetstekstiler. Vælg fx kvalitetstekstiler fra danske Gabriel eller Kvadrat. Du kan få din Plus 5910 med ægte læder fra danske Sørensen Leather. Er du i tvivl om hvilket betræk du skal vælge på din stol, så kom ind til os og se de mange forskellige møbeltekstiler og lædertyper.


Stel:

Plus 5910 stellet fås i massivt ege- eller bøgetræ. Det giver et stilrent nordisk look, men er også utroligt holdbart og slidstærkt. Begge træsorter tilbydes i forskellige bejdseformer.

  • Bøg: Ubehandlet, natur, lysnet, hvidolieret, kirsebær, lys brun, teak, mahogni og sortbejdset.
  • Eg: Ubehandlet, natur, lysnet, hvidolieret, lys brun og sortbejdset.

Der er 10 års garanti på træstellet.

Mere information
Mærker Farstrup
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.