Om Anders Jensens Møbelhus

Hos Anders Jensens Møbelhus kan du finde designmøbler, som både er i den klassiske nordiske stil og i moderne design. Vores møbler er i høj kvalitet, og som er produceret hos møbelvirksomheder både i Danmark og Europa. Vi er et møbelhus, der som en af de få, stadig tilbyder en central placering i Roskilde, hvor du kan komme med bil eller offentlig trafik og være i vores butik indenfor 5 minutter. Mens du bliver inspireret i vores butik, tilbyder vi altid en kop kaffe eller vand til alle vores kunder. Vi er en erfaren herre med mere end 60 år i møbelbranchen.

Designmøbler som kan tilpasses kundens behov.

Vi har specialiseret os i at sælge og leverer møbler, som kan speciel fremstilles til dine krav og behov, og som samtidig er til fornuftige priser. I vores sortiment finder du sofaer, senge, spiseborde og stole, reoler, skænke og vitrineskabe, lænestole og otiumstole, hvoraf de fleste kan fremstilles efter din mål mm. Vi sælger og leverer til hele Sjælland.

Faguddannet personale.

Vores personale er alle uddannede og har lang erfaring indenfor møbelbranchen og kan derfor yde den perfekte rådgivning til dig, når du står foran at skulle vælge det rette møbel. Vores sælgere giver dig en individuel rådgivning, så vi sammen finder de møbler, som passer til dit hjem.

Levering og montering med egne biler og montører.

Vi leverer til hele Sjælland med vores egne biler med montører, der efter aftale kan leverer dine bestilte møbler, og monterer og samle dem for dig, så du sikrer dig, at alt er i orden med dine nye møbler. Vi kan også tage dine gamle møbler retur efter aftale, så slipper du for selv at skulle komme af med dem. Vi kan også tilbyde dig et hjemmebesøg fra stolebussen, så du kan afprøve fx otiumstole.

Kunden i fokus med god kundeservice.

Vi går op i designmøbler som holder længe, og som er produceret efter bæredygtige principper. Og så yder vi 360 graders service, der betyder, at du kan føle dig sikker på, at du får det rigtige møbel, der passer dig og at den bliver leveret og sat op hos dig.

Vi følger dig i hele processen, og vi ser frem til at se dig i vores butik.

Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.