Cantate - en lækker lænestol i nordisk design fra Fastrup

16.250,00 kr
SKU
Cantate - en lækker lænestol i nordisk design fra Farstrup

Denne lækre lænestol Cantate fra Farstrup er designet i et klassisk dansk og med bløde ergonomiske former, der giver en dejlig oplevelse og god komfort. Lænestolen er designet i smukt formspændt eg eller bøg, og med tekstiler i høj kvalitet eller i ægte læder. Lænestolen har en trinløs justerbar ryg, der giver dig en siddekomfort i særklasse. 

Lækker design lænestol Cantate fra Farstrup.

Cantate lænestolen er designet med en trinløs justerbar ryg og sæde, som gør det muligt for dig at finde din personlige favorit indstilling. Lænestolen er udført i formspændt eg eller bøg, der giver stolen styrke, og sikrer dig en smuk stol i mange år. Armlænene som er designet med et unikt greb, der gør det let for dig at komme ned og ud af hvilestolen. Designet som er udført af Hans J. Frydendal skaber et elegant og tidløst design.

Cantate lænestol med høj fleksibilitet.

Cantate lænestolen kan tilpasses ergonomisk, så den passer perfekt til dig. Siddedybde, siddehøjde med mere kan justeres efter dit behov. Med et stort udvalg af kvalitetsmaterialer og læder i mange flotte farver, kan 6011’eren tilpasses til enhver boligindretning og stilart.

Produktinformationer for Cantate 6011.

Mål:
  • Bredde: 68 cm
  • Dybde: 78 cm
  • Højde: 114 cm
  • Siddebredde: 54 cm
  • Siddedybde: 47 cm
  • Siddehøjde: 38 cm
  • Vægt: 10 kg

Denne klassiske lænestol fra Farstrup fås med forskellige betræk og stel.

Betræk:

Cantate 6011 fås i et bredt udvalg i læder og kvalitetstekstiler. Vælg kvalitetstekstil fra danske Gabriel eller Kvadrat. Er du mere til læder, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Du kan få din Cantate 6011 med ægte læder fra danske Sørensen Leather.

Stel:

Cantate 6011 fås med stel i massivt ege- eller bøgetræ. Det giver et stilrent nordisk look, men er også utroligt holdbart og slidstærkt. Begge træsorter tilbydes i forskellige bejdseformer.

  • Bøg: Ubehandlet, natur, lysnet, hvidolieret, kirsebær, lys brun, teak, mahogni og sortbejdset.
  • Eg: Ubehandlet, natur, lysnet, hvidolieret, lys brun og sortbejdset.

Du får 10 års garanti på træstellet.

Mere information
Mærker Farstrup
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.