Bear R 6510 lænestol.

18.515,00 kr
SKU
FARSTRUPBEARR6510

Denne moderne lænestol Bear R fra Farstrup er designet med inspiration både fra den vilde natur og klassisk dansk design traditioner. Lænestolens design kommer til udtryk i det signifikante design samt stolens navn - Bear R. Lænestolen er designet med brede armlæn og velpolstret sæde samt ryglæn, der kan indstilles med et smukt messinggreb i stolens side. Bear R er en moderne lænestol, der giver dig en siddekomfort i særklasse.

Lænestol Bear R i moderne design fra Farstrup.

Bear R 6510 lænestolen er designet med en trinløs justerbar ryg, som gør det muligt for dig at finde din personlige favorit indstilling. Lænestolens brede armlæn gør stolen til en formidabel læselænestol, og giver dig også en behagelig siddeoplevelse. Lænestolen er bygget kvalitetsmaterialer. Med et stel af massiv eg fra det nordlige Europa er der fokus på at bruge de materialer, der kan holde til generationers brug. Designet som er udført af Erik Simonsen mDD & Justus Kolberg skaber en moderne og naturlig stil.

Bear R lænestol med stor styrke.

Bear R lænestolen er bygget i massivt egetræ, der giver stolen en stor styrke. Armlænene er lavet i bredt design, så du får en god siddekomfort og samtidig giver stolens konstruktion en høj styrke, der sikrer, at du har en stabil stol i mange år.

Produktinformationer for Bear R.

Mål:
  • Bredde: 82 cm
  • Dybde: 77 cm
  • Højde: 109 cm
  • Siddehøjde: 47 cm

Denne moderne lænestol fra Farstrup fås med forskellige betræk og stel.

Betræk:

Bear R 6510 fås i et bredt udvalg i læder og kvalitetstekstiler. Vælg kvalitetstekstil fra danske Gabriel eller Kvadrat. Du kan også få din Bear R lænestol med ægte læder fra danske Sørensen Leather.

Stel:

Bear fås med stel i massivt egetræ.

  • Eg: Ubehandlet, natur, lysnet, hvidolieret, lys brun og sortbejdset.

Du får 10 års garanti på træstellet.

Mere information
Mærker Farstrup
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.