Ram Wood Comfort Shell spisebordsstol fra Kristensen & Kristensen

Special pris 3.999,00 kr Før pris 4.382,00 kr
SKU
RAMCOMFORTSHELL

Ram Wood Comfort Shell stolen er skabt med det formål at forene fleksibilitet og funktionalitet og dermed skabe en spisebordsstol, der passer perfekt til en række forskellige interiørstile og spiseborde. Den fås i enten eg eller asketræ og er særligt designet med fokus på rygstykket, hvilket giver stolen sit karakteristiske udtryk. De bløde og harmoniske linjer på det forstørrede rygstykke minder om formen af et gedebukshorn, hvilket tilføjer et unikt æstetisk præg. Ram Wood Comfort Shell stolen er designet til at imponere fra alle vinkler, hvilket gør den til et smukt og funktionelt valg både set forfra og bagfra.

Frapris: Frapris: Ram Wood Comfort Shell spisebordsstol udført i asketræ og i stofgruppe 1

Ram Wood Comfort Shell spisebordsstol fra Kristensen & Kristensen.

Ram Wood Comfort Shell spisebordsstolen Spisebordstol der er fleksibel i sin form og funktion, og er vel udformet og visuelt tiltalende. Spisebordsstolen er udført i egetræ eller asketræ, som kan fås i mange forskellige træfarver. Du kan vælge mellem mange forskellige betræk til stolens sæde, så du kan få en stol, der passer til din spisestue.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en Ram Wood Comfort Shell spisebordsstol, der passer lige til dine behov.

Ram Wood Comfort Shell spisebordsstol i eg eller ask med flere forarbejdninger.

Spisebordsstolen få i træsorterne ask eller eg med forskellige bearbejdninger:

  • Ask: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret, varm hvid olieret, og grå brun olieret.
  • Eg: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret og grå brun olieret.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en Ram Wood Comfort Shell spisebordsstol, der passer lige til dine behov.

Produktinformationer for Ram Wood Comfort Shell.

Mål:
  • Bredde: 50 cm
  • Højde: 78 cm
  • Siddehøjde: 45 cm

Spisebordstol der er fleksibel i sin form og funktion fra Kristensen & Kristensen kan du få med mange forskellige betræk.

Betræk:

Betræk til Ram Wood Comfort Shell spisebordsstolen fås i mange typer af tekstiler og i læder. Nedenfor er de mest populære stoftyper, og at der findes mange andre muligheder. Så kontakt os, hvis du har brug for at høre om dine muligheder forvalg af betræk.

Gruppe 1: Finer, MINE i 2 farver.
Mine er et blødt men stærkt chenille stof der klæder de fleste hjem. Materiale: 96% Polyester, 4% Nylon. Martindale: 45.000.
Vedligeholdelse: vask eller renser.

Gruppe 2: ALPINE i 3 farver.
Alpine er en fyldig og elegant bouclé-vævet kvalitet. Materiale: 96% Polyester 4% Acrylic Fibrer. Martindale: 75.000.
Vedligeholdelse: vask eller renser.

Gruppe 3: WOOLY, MARGRETHE og GRAIN. I flere farver.
WOOLY genanvendt, filtet, uld. Wooly er en filtet uld fremstillet af genbrugt uld. Det kan være restmateriale fra tøjproduktion eller andre uldprodukter, der genbruges. Hvert kilo ren ny uld udleder 9 kg kuldioxid ved produktion. Forarbejdning af 1 kilo genanvendt uld genererer kun 0,5 kg kuldioxid. Materiale: 70% genanvendt uld, 25% polyamide, 5% blandede fibre. Martindale: 250,000.
Vedligehold: Renseri

MARGRETHE genanvendt, vævet, uld. Margrethe er en vævet uld fremstillet af genbrugt uld. Det kan være restmateriale fra tøjproduktion eller andre uldprodukter, der genbruges. Hvert kilo ren ny uld udleder 9 kg kuldioxid ved produktion. Forarbejdning af 1 kilo genanvendt uld genererer kun 0,5 kg kuldioxid. Materiale: 70% genanvendt uld, 25% polyamide, 5% blandede fibre. Martindale: 250,000.
Vedligehold: Renseri

GRAIN
Grain er genanvendt Polyester Bouclé. Grain er en blød og lækker, underspillet bouclé af genanvendt polyester. Grain er både smuk for øjet og af højeste kvalitet. Et elegant og tidløst tekstil. Materiale: 92% genanvendt polyester / 8% polyester. Martindale: 100,000.
Vedligeholdelse: vask eller renser

Gruppe 4: SIGMA semianiline læder i 4 farver
Sigma er et højkvalitets argentinsk semianilin læder. Dette læder har en god tekstur og en super blød følelse. Sigma læderet giver en praktisk og luksuriøs stol. Materiale: 100% Argentinsk semianiline læder. Tykkelse: 1,1 - 1,3 mm

Gruppe 5 Terra aniline læder i 3 farver.
Terra er et ekstremt blødt anilinlæder med en silkemat overflade med en subtil glans og en fløjlsblød taktil fornemmelse, der fremkalder ens sanser og tilbyder et strejf af moderne sofistikeret elegance. Den slebne overflade med dybde giver Terra et smukt vintage look. Materiale: 100% Europæisk aniline læder. Tykkelse: 1,2 - 1,4 mm

Gruppe 6: Kundens eget stof (pris uden stof).
Alternativ farve inden for de ovennævnte serier. Kunden køber og sender selv stoffet til fabrikken. Prisen er derfor for specialhåndtering, stol og arbejdet med at polstre.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en Ram Wood Comfort Shell spisebordsstol, der passer lige til dine behov.

Mere information
Mærker Kristensen & Kristensen
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.