METRO spisebordsstol fra Kristensen & Kristensen.

Special pris 2.899,00 kr Før pris 3.685,00 kr
SKU
METRO spisebordsstol fra Kristensen og Kristensen

METRO Spisebordsstolen er designet af Mia Lagerman, som ønskede at lave en enkel, og komfortabel træstol, egnet til mange typer af hjem og stilarter. Inspirationen til stolens design udsprang af utallige kig ud af det store vindue i studiet – hvor Københavns nye metro linje var under opførelse, derfor kom navnet naturligt. METRO stolen er kendetegnet ved det organiske buede armlæn og bagbenene, som på en elegant måde også tjener som en komfortabel rygstøtte.

Frapris: METRO spisebordsstol udført i asketræ og med betræk/stofgruppe 1.

METRO en klassisk spisebordsstol fra Kristensen & Kristensen.

METRO spisebordsstolen er er en enkel, men komfortabel træstol, egnet til mange typer af hjem og stilarter. Spisebordsstolen er udført i egetræ eller asketræ, som kan fås i mange forskellige træfarver. Du kan vælge mellem mange forskellige betræk til stolens sæde, så du kan få en stol, der passer til din spisestue.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en METRO spisebordsstol, der passer lige til dine behov.

Ring for pris.

METRO spisebordsstol i eg eller ask med flere forarbejdninger.

Spisebordsstolen få i træsorterne ask eller eg med forskellige bearbejdninger:

  • Ask: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret, varm hvid olieret, og grå brun olieret.
  • Eg: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret og grå brun olieret.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en METRO spisebordsstol, der passer lige til dine behov.

Produktinformationer for METRO.

Mål:
  • Bredde: 57 cm
  • Højde: 75 cm
  • Siddehøjde: 45 cm

METRO er en enkel, men komfortabel træstol, egnet til mange typer af hjem og stilarter og med mange forskellige betræk.

Video:

Klik på billedet og se nærmere på METRO spisebordsstolen.

Metro stol video

Betræk:

Betræk til SAKS spisebordsstolen fås i mange typer af tekstiler og i læder. Nedenfor er de mest populære, men at der findes mange andre muligheder. Så kontakt os, hvis du har brug for at høre om mulighederne for betræk.

Gruppe 1: Finer, MINE i 2 farver.
Mine er et blødt men stærkt chenille stof der klæder de fleste hjem. Materiale: 96% Polyester, 4% Nylon. Martindale: 45.000.
Vedligeholdelse: vask eller renser.

Gruppe 2: ALPINE i 3 farver.
Alpine er en fyldig og elegant bouclé-vævet kvalitet. Materiale: 96% Polyester 4% Acrylic Fibrer. Martindale: 75.000.
Vedligeholdelse: vask eller renser.

Gruppe 3: WOOLY, MARGRETHE og GRAIN. I flere farver.
WOOLY genanvendt, filtet, uld. Wooly er en filtet uld fremstillet af genbrugt uld. Det kan være restmateriale fra tøjproduktion eller andre uldprodukter, der genbruges. Hvert kilo ren ny uld udleder 9 kg kuldioxid ved produktion. Forarbejdning af 1 kilo genanvendt uld genererer kun 0,5 kg kuldioxid. Materiale: 70% genanvendt uld, 25% polyamide, 5% blandede fibre. Martindale: 250,000.
Vedligehold: Renseri

MARGRETHE genanvendt, vævet, uld. Margrethe er en vævet uld fremstillet af genbrugt uld. Det kan være restmateriale fra tøjproduktion eller andre uldprodukter, der genbruges. Hvert kilo ren ny uld udleder 9 kg kuldioxid ved produktion. Forarbejdning af 1 kilo genanvendt uld genererer kun 0,5 kg kuldioxid. Materiale: 70% genanvendt uld, 25% polyamide, 5% blandede fibre. Martindale: 250,000.
Vedligehold: Renseri

GRAIN
Grain er genanvendt Polyester Bouclé. Grain er en blød og lækker, underspillet bouclé af genanvendt polyester. Grain er både smuk for øjet og af højeste kvalitet. Et elegant og tidløst tekstil. Materiale: 92% genanvendt polyester / 8% polyester. Martindale: 100,000.
Vedligeholdelse: vask eller renser

Gruppe 4: SIGMA semianiline læder i 4 farver
Sigma er et højkvalitets argentinsk semianilin læder. Dette læder har en god tekstur og en super blød følelse. Sigma læderet giver en praktisk og luksuriøs stol. Materiale: 100% Argentinsk semianiline læder. Tykkelse: 1,1 - 1,3 mm

Gruppe 5 Terra aniline læder i 3 farver.
Terra er et ekstremt blødt anilinlæder med en silkemat overflade med en subtil glans og en fløjlsblød taktil fornemmelse, der fremkalder ens sanser og tilbyder et strejf af moderne sofistikeret elegance. Den slebne overflade med dybde giver Terra et smukt vintage look. Materiale: 100% Europæisk aniline læder. Tykkelse: 1,2 - 1,4 mm

Gruppe 6: Kundens eget stof (pris uden stof).
Alternativ farve inden for de ovennævnte serier. Kunden køber og sender selv stoffet til fabrikken. Prisen er derfor for specialhåndtering, stol og arbejdet med at polstre.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en METRO spisebordsstol, der passer lige til dine behov

Mere information
Mærker Kristensen & Kristensen
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.