Sanne sofa 3+2 fra Stouby Furniture

50.200,00 kr
SKU
Sanne sofa 3+2 fra Stouby Furniture

Sanne sofaen kan du få enten som den klassiske 2+3 personers sofa sæt eller som hjørnesofa. Sofaen kan du få både i stof eller læder, og sofa-stellet er udført i bøg- eller egetræ. Stellet er opbygget af en robust ramme og med tremmegavle. Sofaen er til dig der ønsker en klassisk dansk design sofa, hvor du sammen med familein kan nyde en varm kop kaffe eller være sammen om udsendelser i TV'et.

Frapris: 3+2 sofasæt i læder uden keder og udført i ubehandlet bøgetræ. Læder: Special tilbud  Der kan vælges mellem cognac og sort.

Sanne sofa 3+2 fra Stouby Furniture.

Møbelserien Sanne er en tidløs kollektion, tilgængelig i stof eller læder, og den præsenterer tydelige tremmegavle i enten bøg eller egetræ. Sofaen fås i forskellige varianter, herunder også som et hjørnesofa. Vores modulære sofa er designet med fokus på at opfylde individuelle behov for komfort.

I læderversionen af Sanne inkluderer armpuder kedersyninger og muligheden for yderligere kedersyninger på både ryg- og sædehynder. Den kan også fås uden keder i læderversionen. For stofversionen er både sæde- og rygpuder vendbare, hvilket øger fleksibiliteten og levetiden.

Mere information
Mærker Stouby
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.