Model 8075 Superior - en lænestol med el i et moderne design

12.420,00 kr
SKU
HKMODEL8075

Har du brug for en hvilestol, som du kan justere, så den passer lige til din siddestilling, så er Model 8075 Superior funktionsstolen fra Hjort Knudsen et godt valg. Med denne hvilestol er der fokus på høj ergonomisk siddekomfort, og det hele kan du selv styre med en hånd på armlænet. Du kan styre ryglæn, nakkestøtte og den indbyggede fodhviler individuelt, så du kan justere stolen, så den passer til din siddestilling. Den moderne lænestol gør med sine mange funktioner det muligt for dig at sidde behageligt i mange timer.

Frapris: Lænestol i Kentucky læder og med el.

Høj siddekomfort med den elektriske Model 8075 Superior fra Hjort Knudsen.

Model 8075 Superior hvilestolen har elektronisk ryg, som giver dig muligheden for at indstille en behagelig siddestilling både i oprejst siddende stilling samt en mere afslappet liggeindstilling. Du kan også justere nakkestøtten og sidst men ikke mindst er lænestolen udstyret med elektronisk fodhviler, som erstatter en fodskammel. Du kan også tilkøbe en massage funktion i ryggen på stolen. Ring for pris til os.

Model 8075 Superior lænestol til mange hyggelige timer med god siddekomfort.

Du har valget mellem flere forskellige stof- og læderkvaliteter, og der er også et bredt udvalg af farver at vælge imellem. Derudover kan du tilpasse stolen med alt fra træ- til stålfødder.

Produktinformationer for Model 8075 Superior.

Mål:

  • Bredde: 68 cm
  • Dybde: 88 cm
  • Højde: 106 (M)
  • Sædehøjde: 47 cm

Modellen findes i 3 størrelser S-M-L. Kontakt os og hør mere om størrelserne.

Lænestol Superior fra Hjort Knudsen fås med forskellige betræk og fod.

Betræk:

Model 8075 Superior fås i et bredt udvalg af læder og kvalitetstekstiler. Du kan vælge mellem 5 forskellige stofgrupper med utallige farver, og så kan du også vælge mellem 4 typer læderkvaliteter. Kom ind og se de mange farver og betræktyper hos os.

Fod:

Du kan vælge mellem flere forskellige fødder til stolen, hvor der er 11 stjerne fødder i stål eller træ, og du kan også få en fod, som en rund plade udført i stål eller træ. Kom ind og se de mange muligheder.

Mere information
Mærker Hjort Knudsen
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.