Luksus elevationsseng med integreret boxmadras - KARMA Lux.

55.996,00 kr
SKU
Luksus elevationsseng med boxmadras - KARMA Lux.

Denne elevationsseng med integreret boxmadras er absolut i topklasse, hvor der ikke er sparet på kvaliteten. Elevationssengen KARMA Lux er designet med minimalistiske linjer, indbydende kvalitetsmaterialer og dansk møbelhåndværk. Ligeledes har der været fokus på selv de mindste detaljer, så du sikres de bedste forudsætninger for den dybe søvn.

Luksus elevationsseng KARMA Lux.

Box elevationssengen måler 180 x 200 cm. Den integrerede madras består af et lag med elevationsfunktion, et madraslag med en 7-zonet pocketfjedre, et lag skummadras og det hele sidder monteret på en fast træramme. Denne opbygning giver en sublim kvalitetsmadras og danner en god forudsætning for en god nats søvn. KARMA Lux sengen har selvfølgelig en fjernbetjening, så du kan indstille sengen i den position, som netop passer din krop. Denne elevationsseng er produceret med fokus på at skåne miljøet, hvor tekstilerne er OEKO-TEX® certificeret, topmadrassen er Svanemærket og allergivenlig. Motoren bruger teknologien ZERO™ stand-by strøm, som sikrer, at motoren ikke bruger unødig strøm.

Specifikationer på KARMA Lux DF Box elevationsseng:

  • 180 x 200 cm
  • Integreret box elevationsmadras med 7-zonet pocketfjedre
  • Hårdhed: Soft - Medium - Fast - Extra fast
  • Polstret med Cooltex breeze polstring som er OEKO-TEX® certificeret.
  • Motor: Okin BL - trådløs fjernbetjening. Motoren er udstyret med ZERO™ stand-by strøm.
  • Farver Baltimore: Sort
  • Allergivenlig topmadras som er Svanemærket med 60 cm latex kerne
  • Prisen er ex. ben og gavl

OEKO-TEX®

Alle tekstilerne der anvendes i sengen, er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det garanterer, at tekstilerne er produceret bæredygtigt og, at materialerne er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer.

SVANEMÆRKET

Topmadrasser er Svanemærket. Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke, der garanterer, at produktet lever op til de strengeste krav til sundhed og miljø. Svanemærket er især med til at realisere FN’s 12. verdensmål om at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

SKRU NED FOR STRØMMEN OG OP FOR GOD ENERGI

Motorerne i elevationssengen er konstrueret med fokus på at være så energieffektive som overhovedet muligt og spare på strømmen. Derfor er elevationsmotorerne udstyret med ZERO™ stand-by strøm, som betyder, at der maksimalt forbruges 0,1 watt, når motoren står standby. En elevationsmotor på ZERO™ standby kan således stå standby i ca. 20 måneder og kun bruge den samme mængde energi, som en 60 watt pære bruger i timen. ZERO™ teknologien er derfor både godt for klimaet og for elregningen.

Mere information
Mærker KARMA
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.