Egsmark retro lænestol fra Kragelund

6.310,00 kr
SKU
K20001202

Smuk lænestol som er velegnet som fritstående møbel. En virkelig lækker lænestol, hvor du sidder godt og kan nyde en kop kaffe i et godt selskab. Lænestolen er udført i et klassisk dansk retro design, der vækker minder om andre klassiske designs fra 60’erne og 70’erne, men hvor funktionalitet er tænk ind i designet. Egsmark lænestolen kan du også få i 3 og 2 personers sofaer, som passer til lænestolen.

Egsmark lænestol fra Kragelund.

Lænestolen Egsmark kan du få i stof eller læder og stellet er udført i smukt lakeret egetræ.

  • 1 pers. lænestol L: 86, D: 76, H: 76 cm
  • Stel / ben er udført i lakeret eg
  • Stof 225 Sama, Winter Moss
  • Merpris ved valg af læder.
Video Egsmark sofa fra Kragelund

Egsmark retro lænestol i stof eller læder og mange farver.

Du kan få Egsmark lænestolen i mere end 40 valgfrie farver og 6 forskellige stofgrupper. Du kan også få den i 2 typer læder i 5 farver: Sort, Cognaq, Mokka, Mørke brun eller Grå. Se farve på stof og læder her.

Denne lænestol er sæderne baseret på en sandwichkonstruktion med 40 KG HR skum med fibervat på toppen. Rygpuderne er udført i 40 KG HR skum med fibervat på toppen, som giver en behagelig siddekomfort. Koldskum er et fleksibelt materiale med en åben cellestruktur, der sikrer dig en god sidde komfort samt holdbarhed. Koldskum er perfekt til møbler og polstring pga. skummets formfasthed, selv efter vedvarende brug.

Leveringstid:

Der kan forekomme leveringstid på denne vare. Kontakt os for at høre nærmere.

Link til kontakt os side.

Mere information
Mærker Kragelund
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.