Egsmark 2 personers retro sofa fra Kragelund

9.329,00 kr
SKU
K20002202

Smuk sofa som er velegnet som fritstående møbel. En virkelig lækker sofa, hvor du sidder godt oprejst, og kan nyde en kop kaffe i et godt selskab. Siddekomforten gør, at du har let ved at nå ting på sofabordet uden at skulle flytte dig. Sofaen er udført i et klassisk dansk retro design, der vækker minder om andre klassiske designs fra 60’erne og 70’erne, men hvor funktionalitet er tænk ind i designet. Egsmark sofaen kan du også få i en 3 personers sofa eller som lænestol.

Egsmark 2 pers. sofa fra Kragelund.

Sofaen Egsmark kan du få i stof eller læder og stellet er udført i smukt lakeret egetræ.

  • 2 pers. sofa 151 x 76 x 76 cm
  • Stel / ben er udført i lakeret eg
  • Gruppe 3 stof
  • Merpris ved valg af læder.

Video Egsmark sofa fra Kragelund

Egsmark retro sofa i stof eller læder og mange farver.

Du kan få Egsmark sofaen i mere end 40 valgfrie farver og 6 forskellige stofgrupper. Du kan også få den i 2 typer læder i 5 farver: Sort, Cognaq, Mokka, Mørke brun eller Grå. Se farve på stof og læder her.

Denne 2 personers sofa er sæderne baseret på en sandwichkonstruktion med 40 KG HR skum med fibervat på toppen. Rygpuderne er udført i 40 KG HR skum med fibervat på toppen, som giver en behagelig siddekomfort. Koldskum er et fleksibelt materiale med en åben cellestruktur, der sikrer dig en god sidde komfort samt holdbarhed. Koldskum er perfekt til møbler og polstring pga. skummets formfasthed, selv efter vedvarende brug.

Leveringstid.

Der kan forekomme leveringstid på denne vare. Kontakt os for at høre nærmere.
Link til kontakt os side.

Mere information
Mærker Kragelund
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.