Velvet HIFI skænk fra Kristensen & Kristensen.

Special pris 11.999,00 kr Før pris 15.030,00 kr
SKU
Velvet HIFI skænk fra Kristensen og Kristensen

Har du brug for et Tv- og et opbevaringsmøbel til musikanlægget og andet elektronisk udstyr, så er Velvet HiFi skænken et godt bud. Med denne HiFi skænk kan du udover opbevaring også have dine yndlingsting stående fremme. VELVET HiFi skænken fra Kristensen & Kristensen er designet i et moderne retro look. Skænken fås i lyst eller mørk behandlet træ, hvor den mørke farve skaber en dejlig varme i rummet.

Fra pris. VELVET HiFi skænk i asketræ med 2 døre og 2 skjulte døre, ben i træ og med kabelhuller i bagvæg og kabelhul med prop i toppen.

VELVET HiFi skænk i massivt træ med god opbevaringsplads.

HiFi skænken er bygget i massivt træ i retro look, og skænken fås i træsorterne ask og eg. Håndtagene til lågerne på Velvet skænken kan du få i messing eller sort stål, og du kan vælge om skænkens ben skal være i træ eller stål. HiFi skænken kan du få med enten 2 låger eller 3 låger, som kommer med soft-close, og på skænkens ender er der 2 smarte skjulte sidelåger. 2 lågers skænken er 139 cm bred mens 3 lågers versionen er 185 cm. Der er udtræk til ledninger bagpå, og på nogle modeller er der også udtræk ovenpå, som er skjult pænt.

Kom ind i vores butik og se HiFi skænken VELVET.

VELVET HiFi skænk i eg eller ask med flere forarbejdninger.

HiFi skænken fås i træsorterne ask eller eg med forskellige bearbejdninger:

  • Ask: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret, varm hvid olieret, grå brun olieret og sort mat lakeret.
  • Eg: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret, grå brun olieret og sort mat lakeret.

Om du vælger eg eller ask, så bliver træet leveret uden patinering og dvs. træet planeres og pudses for at opnå en fin og glat overflade.

Kom ind i vores butik, så vi sammen kan finde den rette HiFi VELVET skænk til dig.

Produktinformationer for VELVET HiFi skænk.

VELVET HiFi skænk bliver produceret i forskellige bredder og højde. Benene på skænken er 20 cm høje og fås i enten stål eller træ.

Mål:
  • Skænk med 3 døre (+2 skjulte) med kabelhuller i bagvæg: B: 185 cm, H: 55 cm og dybde 46 cm
  • Skænk med 2 døre (+2 skjulte) med kabelhuller i bagvæg: B: 139 cm, H: 55 cm og dybde 46 cm
  • Skænk med 3 døre (+2 skjulte) med kabelhuller i bagvæg og kabelhul med prop i toppen: B: 185 cm, H: 55 cm og dybde 46 cm
  • Skænk med 2 døre (+2 skjulte) med kabelhuller i bagvæg og kabelhul med prop i toppen: B: 139 cm, H: 55 cm og dybde 46 cm
Mere information
Mærker Kristensen & Kristensen
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.