PALERMO modulsofa fra Top-line.

Special pris 8.399,00 kr Før pris 11.295,00 kr

Denne Palermo modulsofa kombinerer uendelige muligheder og sammensætninger med høj kvalitet i dansk design. Palermo er en moderne stilren modulsofa, der passer til netop dine ønsker. Sofaen indbyder til mange timers behagelig afslapning.

Frapris: 2 pers. sofa med armlæn i stofgruppe 2

Byg din egen sofa Palermo fra Top-Line.

Med modulsofaen Palermo får du et stort udvalg af moduler, som du kan designe din nye sofa. Armlæn og ben fås i en række forskellige varianter. Alle modulerne giver dig plads til at skabe en sofa, der passer perfekt til dit hjem. Du kan også med Palermo bygge din helt egen sovesofa med modulet F5.

Med Palermo modulsofaen har du mulighed for at vælge, hvilke armlæn du foretrækker. Der er både armlæn, som er afrundede, brede og smalle. Der er sågar en type med opbevaring, som er utrolig praktisk i både større og mindre boliger. Ben fås også i et bredt udvalg, så designet kan tilpasses din personlige stil.

Hos Top-Line har man også fokus på miljøet, og derfor investerer man i CO2-besparende energikilder og tilrettelægge produktionen på en måde, der udnytter ressourcerne bedst muligt. Top-Line producere møbler efter filosofien: ” At skabe kvalitetsmøbler med respekt for mennesker og miljø”.

Specifikationer på modulsofaen Palermo.

Du kan frit vælge mellem:

  • 10 sæde moduler
  • 7 typer armlæn
  • Nakkestøtte og løse puder
  • 10 slags ben i træ og metal
  • Mere end 20 forskellige stofgrupper at vælge imellem med et utal af farver.

Kom ind til os i vores butik, så kan vi sammen designe din nye sofa med vores tegneprogrammer eller du kan gøre det selv her via et 3D designprogram.
Når du / vi har designet din sofa, så sendes designet til Top-Line, og de står for produktionen af din nye sofa.

Modellen på billedet består af:

Julie sofaen er perfekt til personen som elsker god siddekomfort og det klassiske look. Sofasættet er bygget op på massive bøgetræsgavle og med bærende nozak fjeder i bundrammen, samt med koldskum i sædehynderne og kombination af duntop og koldskum i ryghynderne. Mod tillæg kan man tilkøbe duntop i sædehynderne, samt mørkbejdset eller egetræsgavle. Julie er her prissat med stofgr. 2, men kan også bestilles i læder og i andre farver samt i forskellige tekstilkvaliteter og farver, kontakt os for information og pris.

Mere information
Mærker Top-line
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.