Ram Loungestol fra Kristensen & Kristensen.

Special pris 6.399,00 kr Før pris 7.996,00 kr
SKU
RAMLOUNGE

Ram-stolen er skabt med henblik på at lave en loungestol med alle de bedste designelementer fra Ram-spisestolen. Formen på ryglænet er det, der karakteriserer Ram. De harmoniske linjer og den bøjede kurve på det store ryglæn efterligner formen på et vædderhoved og horn. Ram-loungestolen er designet til at se fantastisk ud fra alle vinkler og med høj komfort. Stolen er designet af Steffensen & Würtz.

Frapris: Ram loungestol udført i asketræ og i stofgruppe 1.

Ram Loungestol fra Kristensen & Kristensen.

Ram Loungestol er fleksibel i sin form og funktion, og er vel udformet og visuelt tiltalende. Loungestolen er udført i eg- eller asketræ, som kan fås i mange forskellige træfarver. Du kan vælge mellem mange forskellige betræk til stolens sæde, så du kan få en stol, der passer til din spisestue.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange design-muligheder for at udforme en Ram Loungestol, der passer lige til dine behov.

Ram Loungestol med polstret ryg eller træ ryg-skallen i eg eller ask.

Du kan vælge mellem 2 modeller i Loungestolen.

Den ene er med polstret ryglæn på inder- og yderside, og den anden er med polstring på indersiden og ydersiden er en træskal (shell): Du kan vælge stolen i træsorterne ask eller eg med forskellige bearbejdninger:

  • Ask: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret, varm hvid olieret, og grå brun olieret.
  • Eg: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret og grå brun olieret.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en Ram Loungestol, der passer lige til dine behov.

Produktinformationer for Ram Loungestol.

Loungestolen der er er fleksibel i sin form og funktion fra Kristensen & Kristensen kan du få med mange forskellige betræk.

Betræk:

Betræk til Ram Loungestol fås i mange typer af tekstiler og i læder. Nedenfor er de mest populære stoftyper, og at der findes mange andre muligheder. Så kontakt os, hvis du har brug for at høre om dine muligheder forvalg af betræk.

Gruppe 1: Finer, MINE i 2 farver.
Mine er et blødt men stærkt chenille stof der klæder de fleste hjem. Materiale: 96% Polyester, 4% Nylon. Martindale: 45.000.
Vedligeholdelse: vask eller renser.

MINE farve

Gruppe 2: ALPINE i 3 farver.
Alpine er en fyldig og elegant bouclé-vævet kvalitet. Materiale: 96% Polyester 4% Acrylic Fibrer. Martindale: 75.000.
Vedligeholdelse: vask eller renser.

ALPINE

Gruppe 3: WOOLY, MARGRETHE og GRAIN. I flere farver.
WOOLY genanvendt, filtet, uld. Wooly er en filtet uld fremstillet af genbrugt uld. Det kan være restmateriale fra tøjproduktion eller andre uldprodukter, der genbruges. Hvert kilo ren ny uld udleder 9 kg kuldioxid ved produktion. Forarbejdning af 1 kilo genanvendt uld genererer kun 0,5 kg kuldioxid. Materiale: 70% genanvendt uld, 25% polyamide, 5% blandede fibre. Martindale: 250,000.
Vedligehold: Renseri

WOOLY

MARGRETHE genanvendt, vævet, uld. Margrethe er en vævet uld fremstillet af genbrugt uld. Det kan være restmateriale fra tøjproduktion eller andre uldprodukter, der genbruges. Hvert kilo ren ny uld udleder 9 kg kuldioxid ved produktion. Forarbejdning af 1 kilo genanvendt uld genererer kun 0,5 kg kuldioxid. Materiale: 70% genanvendt uld, 25% polyamide, 5% blandede fibre. Martindale: 250,000.
Vedligehold: Renseri

Magrethe

GRAIN
Grain er genanvendt Polyester Bouclé. Grain er en blød og lækker, underspillet bouclé af genanvendt polyester. Grain er både smuk for øjet og af højeste kvalitet. Et elegant og tidløst tekstil. Materiale: 92% genanvendt polyester / 8% polyester. Martindale: 100,000.
Vedligeholdelse: vask eller renseri.

GRAIN

Gruppe 4: SIGMA semianiline læder i 4 farver
Sigma er et højkvalitets argentinsk semianilin læder. Dette læder har en god tekstur og en super blød følelse. Sigma læderet giver en praktisk og luksuriøs stol. Materiale: 100% Argentinsk semianiline læder. Tykkelse: 1,1 - 1,3 mm

SIGMA læder

Gruppe 5: Terra aniline læder i 3 farver.
Terra er et ekstremt blødt anilinlæder med en silkemat overflade med en subtil glans og en fløjlsblød taktil fornemmelse, der fremkalder ens sanser og tilbyder et strejf af moderne sofistikeret elegance. Den slebne overflade med dybde giver Terra et smukt vintage look. Materiale: 100% Europæisk aniline læder. Tykkelse: 1,2 - 1,4 mm

TERRA læder

Gruppe 6: Kundens eget stof (pris uden stof).
Alternativ farve inden for de ovennævnte serier. Kunden køber og sender selv stoffet til fabrikken. Prisen er derfor for specialhåndtering, stol og arbejdet med at polstre.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en Ram Loungestol spisebordsstol, der passer lige til dine behov.

Mere information
Mærker Kristensen & Kristensen
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.