Model 8103 Slimline - lænestol med indbygget fodskammel og gaslift.

11.495,00 kr
SKU
HK8103SLIMLINE

Har du brug for en lænestol, som du kan justere, så den passer til din optimale siddekomfort, så er Model 8103 Slimline funktionsstolen fra Hjort Knudsen et godt valg. Med denne hvilestol er der fokus på god siddekomfort i elegant slank dansk design. Du kan styre ryglæn og den indbyggede fodskammel individuelt, og så kan du justere stolens siddehøjde, så den passer til din siddestilling. Med denne lænestol kan du sidde behageligt i mange timer.

Frapris: Lænestol i Soleda læder i farven latte (447)

Høj siddekomfort med Model 8103 Slimline fra Hjort Knudsen.

Model 8103 Slimline lænestolen har manuel styring af ryglæn, som giver dig muligheden for at indstille en behagelig siddestilling både i oprejst siddende stilling samt en mere afslappet liggeindstilling. Du kan også justere siddehøjden med den indbygge gaslift. Du kan også indstille den indbyggede fodskammel manuelt, så du undgår at skulle have en separat skammel til fødderne.

Model 8103 Slimline lænestol god siddekomfort.

Du kan vælge mellem flere forskellige stof- og læderkvaliteter, og der er også et bredt udvalg af farver at vælge imellem. Derudover kan du tilpasse stolen med alt fra træ- til stålfødder.

Produktinformationer for Model 8103 Slimline.

Mål:

  • Bredde: 73 cm
  • Dybde: 84 cm
  • Højde: 112 (M)
  • Sædehøjde: 46 cm

Modellen findes i 3 størrelser S-M-L. Kontakt os og hør mere om størrelserne.

Lænestol Slimline fra Hjort Knudsen fås med forskellige betræk og fod.

Betræk:

Model 8103 Slimline fås i et bredt udvalg af læder og kvalitetstekstiler. Du kan vælge mellem 5 forskellige stofgrupper med utallige farver, og så kan du også vælge mellem 3 typer læderkvaliteter. Kom ind og se de mange farver og betræktyper hos os.

Fod:

Du kan vælge mellem flere forskellige fødder til stolen, hvor der er 11 stjerne fødder i stål eller træ, og du kan også få en fod, som en rund plade udført i stål eller træ. Kom ind og se de mange muligheder.

Mere information
Mærker Hjort Knudsen
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.