MINESTRONE spisebordsstol fra Kristensen & Kristensen.

3.814,00 kr
SKU
MINESTRONE spisebordsstol fra Kristensen og Kristensen

Den danske designer Hans Sandgren skabte denne spisebordsstol ud fra filosofien “Less is more”. Tanken er, at et møbel skal skæres ind til det essentielle, for så vil det fremstå rent og enkelt. Stolens tredimensionelt designede ryg yder optimal rygstøtte, og er en vigtig detalje, når man skal hygge sig med venner og familie om et veldækket bord.

Fra pris. MINESTRONE spisebordsstol udført i asketræ.

MINESTRONE er en dansk design flet spisebordsstol fra Kristensen & Kristensen.

Spisebordsstolen er udført i egetræ eller asketræ, som kan fås i mange forskellige træfarver. Stolens sæde er designet i gjorde flet, som du kan få i sort eller naturfarvet.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om valg af træsort og farve af spisebordsstolen, så vi finder en MINESTRONE stol til dine behov.

Ring for pris.

MINESTRONE spisebordsstol i massivt træ med flere forarbejdninger.

Spisebordsstolen få i træsorterne ask eller eg med forskellige bearbejdninger:

  • Ask: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret, varm hvid olieret, og grå brun olieret.
  • Eg: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret og grå brun olieret.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en MINESTRONE spisebordsstol, der passer lige til dine behov.

Produktinformationer for MINESTRONE.

Mål:
  • Bredde: 47 cm
  • Højde: 86 cm
  • Siddehøjde: 46 cm

MINESTRONE er en dansk design spisebordsstol med gjorde flet sæde.

Sæde:

Sædet på MINESTRONE spisebordsstolen fås i sort eller natur-farvet gjorde flet, der giver stolen et elegant look. Gjorde flettet er udført i 99% linned og 1 % polyamid.

Kom ind i vores butik og få en god rådgivning om de mange muligheder for at skabe en MINESTRONE spisebordsstol, der passer lige til dine behov.

Video:

Klik på billedet og se nærmere på MINESTRONE flet spisebordsstolen.

MINESTRONE video

Mere information
Mærker Kristensen & Kristensen
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.