Høj skænk AKUSTIK fra Kristensen & Kristensen.

Special pris 12.499,00 kr Før pris 15.536,00 kr
SKU
Høj skænk AKUSTIK fra Kristensen og Kristensen

Har du brug for opbevaring af fx service, glas og store fade, så er den høje AKUSTIK skænk fra Kristensen & Kristensen et godt valg. Akustik skænken er designet med et ønske om at forbedre akustikken i rummet. Trælameller er ikke blot tænkt ind i designet for at fornøje øjet – men i lige så høj grad for at absorbere rumklang. Med denne skænk kan du udover opbevaring også have dine yndlingsting stående fremme. Skænken fås i mange forskellige træfarver. Lige fra lyst til mørkt behandlet træ, hvor den mørke farve skaber en dejlig varme i rummet.

Font size 10: Fra pris. AKUSTIK skænk i asketræ.

Høj skænk AKUSTIK i massivt træ med god opbevaringsplads.

Skænken er bygget i massivt træ med trælameller, og AKUSTIK skænken fås i træsorterne ask og eg. Lågerne åbnes ved at gribe om trælisterne. Skænkens ben er udført med flotte stål ben. Skænken har 2 låger og en hylde i hver side. Lågerne kommer med soft-close, som sikrer, at lågene lukkes lydløst. Akustik skænken er 119 cm høj og 87 cm bred.

Kom ind i vores butik og se træskænken AKUSTIK.

AKUSTIK skænk i eg eller ask med flere forarbejdninger.

Skænken fås i træsorterne ask eller eg med forskellige bearbejdninger:

  • Ask: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret, varm hvid olieret, grå brun olieret og sort mat lakeret.
  • Eg: lakeret, natur olieret, hvid olieret, sæbebehandlet, mørk grå olieret, antik brun olieret, lys grå olieret, mokka brun olieret, grå brun olieret og sort mat lakeret.

Om du vælger eg eller ask, så bliver træet leveret uden patinering og dvs. træet planeres og pudses for at opnå en fin og glat overflade.

Kom ind i vores butik, så vi sammen kan finde den rette AKUSTIK skænk til dig.

Produktinformationer for den høje AKUSTIK skænk.

Mål:
  • Skænk med 2 låger: B: 87 cm, H: 119 cm og dybde 42 cm

Video med AKUSTIK skænk.

Klik på billedet nedenfor

Akustik skænk

Mere information
Mærker Kristensen & Kristensen
Copyright © 2017 Anders Jensens Møbelhus. All rights reserved.